Still tasting.
Jazz & Vinsmagning

8.+9. marts, Villa Marie i Vedbæk. Se program
Jazz & Vinsmagning er et spændende arrangement med vinsmagning og jazzkoncert i en skøn symbiose. Arrangementet varer ca. 2,5 timer. Book dit eget arrangement her på siden.


Vinhandler Michael Rasmussen fra Sæsonvine præsenterer temaet ”Vin fra 5 forskellige kontinenter”, "Frankrig eller Italien Rundt". Sæsonvine importerer vine fra hele verden og giver gæsterne en inspirerende vinsmagning med udgangspunkt i firmaets speciale, som er mindre vinproducenter, hvor bæredygtighed og kvalitet forenes.


Hør fortællingerne om de udvalgte vine, som du kan nyde før og under koncerten med Jazz’n Roll. Vinene kan desuden købes i løbet af arrangementet.

Mere om arrangementet

VINSMAGNING

Arrangementet starter med en times vinsmagning. Fx vinsmagning "Verden rundt" eller "Frankrig rundt"

Vinhandler Michael Rasmussen fra Sæsonvine orkestrerer vinsmagningen.

PAUSE

Kort pause mellem vinsmagning og jazz, hvor du både her og efter koncerten har mulighed for at købe de vine, du har smagt undervejs til gode indkøbspriser. Vinene leveres i forlængelse af koncerten.

JAZZ´N ROLL

Arrangementet fortsætter efter pausen med intim jazzkoncert, hvor Jazz´n Roll både har standards og egne danske jazznumre med på set-listen. Der serveres fortsat vin - og vand - ad libitum til tonerne.

Har du stedet, har vi jazz og vin.

Til private, foreninger og virksomheder

Kontakt os, hvis du har stedet og rammen enten som virksomhed, forening eller privat for at skabe et unikt kulturelt arrangement med bid og vid fra vinens og jazz´ens verden.

Pris aftales afhængig af tid, sted og antal deltagere.


Cph, Sjælland, Fyn mv.

unsplash